قلب طلایی
مطالب جالب و خواندنی
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان قلب طلایی و آدرس bahoosh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





 
 
 

 

 

عنوان ایمیل:

 

خنده بازار هفته...


 

 

  غضنفر...
 

غضنفر تو اتوبوس کیسه استفراغش رو سوراخ سوراخ میکنه از شیشه میگیره بیرون, مسافرا اعتراض میکنن که بابا چرا نمیندازیش, میگه برنجاش میخوام برای مرغامون !!!
 


غضنفر با نارنجك بازي ميكرده بهش ميگن : نكن ميتركه ميگه : خوب بتركه دوتا ديگه دارم !!!

 

به غضنفر می گن ادای بچه کوچولوها رو در بیار، می شاشه تو شلوارش!

 

 

                 

 
 
غضنفر با زنش دعواش میشه. چراغو خاموش میکنه. زنش میگه چی شده؟ میگه جواب ابلهان خاموشیست
 

 

                 

 

 
به غضنفر میگن این خیابون کجا میره؟ میگه من 40 ساله تو این خیابون زندگی میکنم تا حالا ندیدم جایی بره!!!
 

 

                 
 

 
دعای غضنفر بعد از نماز: خدایا مواظب خودت باش!!

 

 

                 


غضنفر دستش شکسته بود از دکتر پرسید من بعد از باز کردن گچ میتونم ویلن بزنم؟دکتر: بله، غضنفر: چه خوب چون قبلاً نمیتونستم!!!
 

 

                 

 
به غضنفر میگن با ارّه برقی 100 تا درخت قطع کن ، 96 تا قطع میکنه خسته میشه. بهش میگن پاشو روشنش کن 4 تا دیگه بیشتر نمونده ، میگه مگه روشنم میشه!؟
 

 

                 

 

 

غضنفر عینک آفتابی میزنه میره بیرون خواهرشو میبینه میزنه زیره گوشش.. میگه: اینوقت شب بیرون چیکار میکنی؟! خواهره میگه عینکتو بردر!! عینکو بر میداره دوباره میزنه زیره گوشش میگه از دیشب تا حالا اینجا چه غلطی میکنی؟؟
 

 

                 

 

 

غضنفر میره رستوران میگه: غذا چی دارین؟
گارسون میگه: كاستیدگیلینكوفینوستا با لیمو!  غضنفر میگه: كاستیدگیلینكوفینوستا با چی؟؟
 

 

                 

 

 

به غضنفر میگن سخت ترین کاره دنیا چیه؟ میگه نمکدون پر کردن. میگن چرا؟ میگه آخه سوراخش خیلی کوچیکه
 

 

                 

 

 

شاهکار ادبی غضنفر: شب بود و خورشید به روشنی می درخشید، پیرمردی جوان، یكه و تنها با خانواده اش در سكوت گوش خراش خیابان قدم زنان ایستاده بود
 

 

      

[ چهار شنبه 5 بهمن 1390 ] [ 14:7 ] [ زهرا ]

 

براساس یافته‌های منجمان آمریکایی، اقماری همچون کره ماه که در اثر برخوردهای شدید شکل می‌گیرند در کیهان نادرند.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ماه چند میلیارد سال قبل در اثر برخورد شیء بزرگی شاید به بزرگی مریخ به زمین شکل گرفت.

 

 

 

آن برخورد باعث پراکنده شدن موادی در فضا شد که بعدا برخی از آنها توده شده و ماه را تشکیل دادند.

 

 

 

نشریه «خترفیزیک» گزارش می دهد که فقط پنج تا ده درصد منظومه ها در کیهان دارای اقماری هستند که این گونه پدید آمده اند.

 

 

 

نادیا گورلووا نویسنده اصلی مقاله از دانشگاه فلوریدا در گینزویل گفت: وقتی یک قمر از برخوردی شدید شکل می گیرد، غبار خاک باید به هر طرف پراکنده شود. اگر تعداد زیادی ماه (به این ترتیب) شکل می‌گرفت، باید در اطراف خیلی از ستاره ها غبار می دیدیم، اما نمی بینیم.

 

 

 

دکتر گورلووا و همکارانش با استفاده از تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا در جست‌وجوی نشانه های برخوردهای مشابه در اطراف ۴۰۰ ستاره که همه آنها حدود ۳۰ میلیون ساله بودند برآمدند.

 

 

 

وقتی ماه در مدار زمین شکل می گرفت خورشید حدودا ۳۰ میلیون سال داشت.

 

 

 

سیارات خاکی در اثر انباشت و توده شدن سنگ و غبار موجود در مدار ستاره های جوان شکل می گیرند.

 

 

 

ستاره شناسان فکر می کنند که این فرآیند ۱۰ تا ۵۰ میلیون سال پس از تشکیل ستاره روی می دهد. یافتن گرد و غبار در اطراف ستاره ها در محدوده پایینی این دوره معمول است اما زمانی که کره ماه شکل گرفت، یعنی خورشید حدود ۳۰ میلیون سال داشت، فرآیند تشکیل سیارات در منظومه شمسی درحال نزدیک شدن به پایان خود بود.

 

به نوشته بی بی سی، در مطالعه تازه، تیم دکتر گورلووا با استفاده از تلسکوپ فروسرخ اسپیتزر نشانه‌های حرارتی ستاره ها را بررسی کرد.

این امر اجازه می دهد منجمان بفهمند چه مقدار از این حرارت از خود ستاره می‌آید و چه مقدار آن در اثر مواد غبارآلود اطراف ستاره بازتابیده می شود.  

وی به بی بی سی گفت: ما حدود دو تا چهار شیء یافتیم، اما تنها یکی از آنها با تمام مشخصه های تصادم قمری همخوان بود.

[ چهار شنبه 5 بهمن 1390 ] [ 13:45 ] [ زهرا ]

 

محققان اروپایی چنگک فسیل شده بسیار بزرگی را که متعلق به یک عقرب دریایی غول پیکر ‌۵/۲ متری بوده است، پیدا کردند.  

به گزارش سرویس «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این نمونه ‌۳۹۰ میلیون ساله در یک معدن  سنگ آلمانی کشف شده است.

 

این موجود عظیم الجثه که JAEKELOPTERUS RHENANIAE نام دارد احتمالا در یک رودخانه یا باتلاق پارو می‌زده است.

 

عقرب غول پیکر که از انسان نیز بزرگتر است، بسیار عظیم‌تر از هر نوع عنکبوت، حشره، خرچنگ و یا جانداران مشابهی است که در گذشته شناسایی شده‌اند.

 

چنگک این جانور فقط ‌۴۶ سانتیمتر است که این نشان می‌دهد خود جانور حتی از میانگین قد انسان نیز بلندتر بوده است.

 

در مجموع به لحاظ بزرگی این عقرب در حال حاضر رکوردار عقرب‌های دریایی است

[ چهار شنبه 5 بهمن 1390 ] [ 13:45 ] [ زهرا ]

 

پژوهشگران مرکز تحقیقات سل و بیماریهای ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تولید نخستین نای مصنوعی با استفاده از تکنیک مهندسی بافت خبر دادند.


به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات سل و بیماری‌های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: مطالعات تولید نای مصنوعی از ۱۰ سال پیش به سرپرستی دکتر غنوی با همکاری محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان شهید مسیح دانشوری آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در این مرکز پیوند نای انجام می‌شود، تصریح کرد: در پیوند نای برای پیدا کردن عضو مناسب برای پیوند باید میان نای دهنده با گیرنده عضو سنخیت وجود داشته باشد و حتی در این صورت نیز گیرنده نای باید تا آخر عمر دارو مصرف کند ولی این نای مصنوعی چون با استفاده از سلول‌های خود بیمار ساخته شده و همان بافت نای طبیعی را دارد، خطر رد پیوند در آن وجود ندارد.

ولایتی تصریح کرد: نای مصنوعی بر روی شش گوسفند آزمایش شده که از این تعداد چهار گوسفند با نای پیوندی زنده ماندند که این به معنای کسب ۷۰ درصد موفقیت است.

رییس مرکز تحقیقات سل و بیماری‌های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ابراز امیدواری کرد که تا ۲۲ بهمن سال آینده بتوان عمل پیوند نای مصنوعی را با موفقیت بر روی بیماران انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: نای، مجرای تنفسی به طول حدود ۱۲ سانتی متر است که از حلق شروع شده و به ریه‌ها ختم می‌شود و نقش حیاتی در انتقال هوا به ریه‌ها دارد. در حال حاضر برای درمان بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی و جانبازان شیمیایی از لوله تراشه به جای نای استفاده می‌شود که پس از مدتی دچار زخم‌هایی شده و جوش آن موجب تنگی نای می‌شود و گاهی برای باز کردن نای از لیزر استفاده می‌شود اما زمانی این درمان نیز جواب نمی‌دهد و به ناچار باید نای را عوض کرد.

دکتر ولایتی خاطر نشان کرد: دکتر غنوی و همکارانش در این طرح برای اولین بار در دنیا تراشه و ساختار نای مصنوعی را با استفاده از پلیمرهای شبیه غضروف اصلی نای تولید کردند. پس از آن، سلول‌های بنیادی گرفته شده از خود بیمار را روی اسکلت اصلی که فاقد سلولهای مجرای نای است کشت دادند و در نهایت پس از شش ماه، بافت نای با سلول‌های خود فرد به دست آمد.

به گزارش ایسنا، دکتر ولایتی اظهار کرد: اگر در طول شش ماه بیمار با لیزر درمانی زنده بماند در آن مدت می‌توان با گرفتن اجزا از خود بیمار ریه مصنوعی به طول ۱۰ سانتی متر ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه تا کنون در مورد بخش جراحی بیمارستان مسیح دانشوری هزار مورد جراحی بر روی نای در دنیا گزارش داده شده است تصریح کرد: این تعداد عمل جراحی بر روی نای در دنیا بی سابقه است و دومین مورد هاروارد با شش عمل جراحی گزارش شده است.

[ چهار شنبه 5 بهمن 1390 ] [ 13:45 ] [ زهرا ]

 

دکتر مهتاب جعفری، ‌استاد علوم داروشناسی دانشگاه کالیفرنیا در «ایروین» موفق به افزایش طول عمر مگس‌ها با استفاده از عصاره دو گیاه شد.


به گزارش سرویس «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تحقیقات سه ساله این استاد ایرانی و همکاران آزمایشگاهش که با بررسی بر روی مدل حیوانی(مگس میوه) انجام شده نشان می‌دهد، عصاره گیاه «رز دمشقی» – از گونه‌های گیاهی پرورش یافته در ایران – و گونه‌ای گیاه کوهی بومی مناطق قطب شمال اروپا و آسیا موسوم به Rhodiola rosea قادرست طول عمر را افزایش دهد.

 

دکتر مهتاب جعفری، استاد ایرانی مقیم کالیفرنیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اظهار داشت: در این تحقیقات که با هدف دست یافتن به دارویی با قابلیت افزایش طول عمر و کیفیت زندگی در سنین بالا انجام شد، طی سه سال حدود ۵۰ دارو و عصاره گیاهی مختلف را مورد بررسی قرار دادیم که در نهایت در سه مورد به جواب مثبت رسیدیم که یکی از آنها یک داروی موثر در درمان مرض قند،‌ دیگری گیاه Rosa damascena(رز دمشقی) که در ایران نیز پرورش داده می‌شود و دیگری گیاه Rhodiola rosea بود که هر سه اثر مثبتی بر طول عمر مگس‌ها داشتند.

 

وی درباره اثرات گیاه Rhodiola rosea که یافته‌های آن اخیرا منتشر و مورد توجه رسانه‌های علمی بین‌المللی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: بررسی‌های ما نشان می دهد گیاه Rhodiola rosea (ریشه طلایی) می تواند ۸ تا ۱۰ درصد عمر مگس‌ها را افزایش دهد که البته برای اطمینان از عدم تاثیر عوامل جانبی نظیر کاهش خوراک (مصرف کالری) که در مگس و بسیاری حیوانات دیگر باعث افزایش طول عمر می شود، این پارامترها را با آزمایش‌های متعدد کنترل کرده ایم و همچنین اثرات فیزیولوژیک گیاه بر روی متابولیسم مگس‌ها، تولیدمثل مگس‌های ماده، سیستم عصبی و سایر پارامترها را بررسی کرده‌ایم؛ البته مکانیزم و علت تاثیر این گیاه بر طول عمر مگس‌ها هنوز مشخص نیست که در ادامه تحقیقات قصد داریم آن را بررسی کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

دکتر جعفری تصریح کرد: اگر چه هنوز به لحاظ کلینیکی تاثیر این عصاره بر روی افزایش&nbspطول عمر انسان ثابت نشده است، اما می‌تواند گزینه امید بخشی برای تحقیقات بیشتر در زمینه مقابله با پیری باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: ریشه این گیاه از قرن‌ها پیش و حتی در حال حاضر در برخی کشورها به صورت دم کرده – مانند چای – نوشیده می‌شود و به اعتقاد مردم در افزایش نیرو، رفع خستگی و افسردگی مؤثر است به طوری که برخی ورزشکاران روسی و چینی برای افزایش قدرت از این گیاه استفاده می‌کنند؛ البته من قبل از این که کار روی این گیاه را آغاز کنم اطلاع چندانی درباره این گیاه نداشتم و حین تحقیقات خود با مطالعه منابع موجود از اثراتی که برای این گیاه برشمرده می‌شود، مطلع شدم.

 

دکتر جعفری خاطر نشان کرد: اثراتی که درباره گیاه ریشه طلایی گزارش شد عمدتا در زمینه بیماریهای سنین بالا مثل آرتروز، افسردگی و سرطان است ولی در مورد اثر گیاه بر طول عمر چیزی گفته نشده است.

 

البته به عقیده من بهتر هم همین است که محقق چندان تحت تاثیر باورها و مطالب قبلی که غیرمستقیم او را به گرفتن نتیجه‌ای خاص ترغیب می‌کنند نباشد و فارغ از چنین پیش زمینه‌های ذهنی آزمایشهای خود را انجام دهد.

 

استاد ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در ادامه در پاسخ به این سؤال ایسنا که اساسا تا چه حد به اثر بخشی این قبیل ترکیبات در افزایش طول عمر انسان به عنوان رویای دیرینه دانشمندان امیدوار است، اظهار داشت: تا نیم قرن پیش اگر کسی مرض قند یا کلستر

[ چهار شنبه 5 بهمن 1390 ] [ 13:45 ] [ زهرا ]
صفحه قبل 1 ... 27 28 29 30 31 ... 43 صفحه بعد

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به قلب طلایی خوش آمدید
امکانات وب